Organisatieadvies

Veranderingen binnen organisaties volgen elkaar in een toenemend tempo op. De uitdagingen waar organisaties zich voor gesteld zien worden complexer, de dynamiek tussen de belangen van de organisatie en de professional spannender dan voorheen. 

In deze markt zien organisaties zich geconfronteerd met vraagstukken als recessie, verbindend leiderschap, de dilemma’s van behoud van professionals en inkrimping, de balans tussen inhoud en proces, de weegschaal van vertrouwen en controle, het “nieuwe werken” en behoefte aan nieuwe beloningsmodellen.  

Daar waar professionals uitgedaagd worden door de sterk veranderde arbeidsmarkt en vertraging van ambities en daarnaast door een nieuwe manier van organiseren van werken, leren, leven, zorgen. 

Vraagstukken die leiden tot mogelijkheden, kansen en vragen. Ziet u zich ook geconfronteerd met een of meerdere van deze onderwerpen? Bent u overtuigd dat een andere manier van organiseren mogelijkheden biedt? Bent u op nieuwsgierig naar mogelijkheden en oplossingen en wilt u weten hoe die binnen de organisatie geïmplementeerd kunnen worden? Een adviseur van Carrespoor biedt hulp: met kennis, ervaring, open mind en onafhankelijkheid.