Testimonials

Mijn Burnout kwam als een totale verrassing, anderen hebben een Burnout, ik niet! Dat dacht ik echt de eerste weken. Toen ik in contact kwam met het Centrum voor Logisch gedrag ging er een nieuwe wereld voor me open. Na de eerste weken van totale uitputting kwam er opeens een lichtpuntje aan de horizon. Het was hard werken en soms ook even slikken. Mijn eigen manier van met dingen omgaan hadden me tot dit punt geleidt, hier moest ik zo snel mogelijk uit en ik wilde dit nooit meer meemaken. Tijd voor een blijvende gedragsverandering. Logisch toch? 

Met de coaching van Jeroen heb ik mezelf leren kennen en bewuste keuzes gemaakt om mijn gedrag aan te passen. Dat is gelukt, sinds kort ben ik weer volledig aan de slag en energieker dan ooit!

Clara

Amsterdam

Vertel wat meer over dit item. Geef mensen de nodige informatie om verder te gaan. Klik hier en dan op "Toevoegen en beheren" om uw eigen item te plaatsen.

Naam van de persoon

Stad, land

Please reload

Programma's 

Coaching

Voeg informatie toe over dit item

Samen op weg naar gezonde stress niveaus, dat is waar we voor staan. Daarvoor is een gedragverandering nodig. We coachen op basis van de hoob-methode® Een no-nonsense, voortvarende en pragmatische aanpak. Een aanpak waarbij een effectieve integratie van cognitieve en emotionele coaching de basis is. Kortom, onze aanpak is gedragsverandering voor doeners met zeer succesvolle resultaten.

Onze aanpak is concreet van opzet en levert snel en effectief inzicht in symptomen en werkelijke oorzaken zonder uitputtende analyses van verleden en/of familiegeschiedenis.

Advies

Voeg informatie toe over dit item

Lupsum hitsum

 

Training

Voeg informatie toe over dit item

De organisatie en managers alert maken en trainen in herkennen van Burnout signalen en het handelen hierop. Training laat stress voor je werken.

Please reload

Burnout is een energiestoornis. Langdurig functioneren onder stress gaat in bijna alle gevallen vooraf aan een burnout.

 

Heb jij een burnout? Dan ervaar je extreme vermoeidheid, cynisme en een lager zelfbeeld.  

Voordat je volledig uitgeschakeld bent zijn er al langer klachten.

Lees meer......

Burnout kan iedereen overkomen

is jouw energie op

 

herken je jezelf niet meer?

Bel ons nu

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now