Over ons

Wie zijn we?

Met meer dan 30 jaar ervaring in diverse grote en kleinere organisaties en ruim 25 jaar ervaring in gedragscoaching zijn we gepokt en gemazeld in het doorbreken en ombuigen van diepgewortelde gedragspatronen en in de problematiek die ten grondslag ligt aan burnout.  

Als organisatie of als team herken je op een gegeven moment een patroon bij je medewerkers. De druk is hoog, de loyaliteit is hoog en het verzuim stijgt. Tijd om in te grijpen en te voorkomen dat de kracht van je organisatie of je team, zijn zwakte wordt. Want hoe ga je het managen als je goede trouwe krachten langdurig uitvallen, dat kost niet alleen bakken met geld, ook de kwaliteit van je dienst of product komt onder druk te staan en daarmee ook je andere medewerkers. 

Als professional is de focus van onze aanpak gericht op blijvende gedragsverandering, zonder uitputtend gespit in verleden met alle inspanningen gericht op de toekomst.Als je huidige aanpak niet werkt, dan is het tijd om een nieuwe aan te leren. Logisch toch?

Juist doordat wij jarenlang binnen grote organisaties hebben gewerkt op leidinggevende posities weten we als geen ander welke belangen en afwegingen er allemaal meespelen. Dat is ook de reden dat we volmondig kunnen zeggen dat onze aanpak werkt, voor iedereen.  Nu en in de toekomst. Dat is nogal wat, we komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Klaar om vandaag de eerste stap te zetten?
Je wilt graag meer weten over hoe je lekkerder in je werk komt te zitten?
Wij geven je graag advies, vul je gegevens is en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

®

Tel 06-11913838

caroline@carrespoor.nl

locatie: Delft

werkzaam in hele regio Randstad

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now